ΠΕΡΙΟΧΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Niriides Hotel

Ταξιδεύοντας στη μαγευτική Αμμουλιανή Χαλκιδικής

Στην πολυσύχναστη περιοχή της Χαλκιδικής, την Αμμουλιανή, θα συναντήσει εύκολα κανείς το παραδοσιακό οικογενειακό ξενοδοχείο Niriides Hotel.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Niriides Hotel βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από τα ferry boats και λιγότερο από 100 μέτρα από το γραφικό λιμανάκι, παρέχεται η δυνατότητα να απολαύσετε το καλοκαιρινό σας μπάνιο!

ΠΕΡΙΟΧΗ

Περιοχή

Το Niriides Hotel βρίσκεται στην Αμμουλιανή, ένα παραθαλάσσιο χωριό της Χαλκιδικής, διάσημη για τις παραλίες της αλλά και τα φρέσκα ψάρια της. Tο λιμάνι που αράζουν τα μεγάλα ψαροκάικα, τα διάσημα καρνάγια που ναυπηγούν με ξύλα από το Άγιο Όρος ξακουστά σκαριά, αλλά και μαγαζιά, εστιατόρια, καταστήματα, ιατρείο και υπηρεσίες, που θα κάνουν τις διακοπές σας άνετες και λειτουργικές.

Η γύρω περιοχή, η προ Άθω περιοχή, είναι γεμάτη με σημεία, μοναδικά στον κόσμο, που δημιουργούν τις απόλυτες συνθήκες για τις καλύτερες εκδρομές και εξορμήσεις.

Η κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος, μία κρουαζιέρα που αποτελεί εμπειρία ζωής, ένα 3ωρο οδοιπορικό με καράβι το οποίο ξετυλίγει τα Βυζαντινά μοναστήρια ξεκινώντας από το λιμάνι της Ουρανούπολης και φτάνοντας μέχρι και την Ιερά Μονή Αγίου Παύλου.

Η Αμμουλιανή, το μοναδικό κατοιμένο νησί της Χαλκιδικής, με τα τυρκουάζ νερά, τις μεγάλες παραλίες, τα καπετανόσπιτα και τα σοκάκια. Ακριβώς απέναντι, τα Δρένια, ένα μικρό σύμπλεγμα μικρών νήσων ενδείκνυνται για μπάνιο σε εξωτική ατμόσφαιρα και καταδύσεις.

Τα Αρχαία Στάγειρα, στην περιοχή της Ολυμπιάδας, ένας αρχαιολογικός χώρος υψίστης σημαντικότητας που χρονολογείται από το 655 π.Χ. Η ιδιαίτερη πατρίδα του αρχαίου φιλόσοφου Αριστοτέλη χωρίζεται στην αγορά, τις οικίες και την ακρόπολη.

Το Πάρκο του Αριστοτέλη, στο νεότερο χωριό των Σταγείρων, ένα διαδραστικό πάρκο με παιχνίδια και κατασκευές που εξηγούν τα φυσικά φαινόμενα σύμφωνα με τα έργα του Αριστοτέλη.

Η Αρναία, ένα πολύχρωμο, παραδοσιακό ορεινό χωριό, με παλιά αρχοντικά το αυθεντικού μακεδονίτικου ύφους, τα πέτρινα σοκάκια αλλά και τα Μουσεία Υφαντικής και Λαογραφίας, και τον Άγιο Στέφανο, που χωρίζεται με γυάλινο δάπεδο, που αποκαλύπτει σπουδαία ευρήματα από αρχαίο ναό.

Book your holidays

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ


Niriides Hotel


Αμμουλιανή, 63075 Χαλκιδική, Ελλάδα

+30 23770 51 154

+30 6945 371 581

+30 6972 423 766 Επικοινωνία Αγγλικά

info@niriideshotel.gr